jaar in beeld

Historie

> 1 april 1987

De eerste functie als buitendienst monteur in Wasserijland was bij Europan Agency in Cuijk. Deze dealer van industriële wasserij en stomerij apparatuur,  vertegenwoordigde vooraanstaande merken zoals: Lapauw, Passat, Trent, Senking, Kannegiesser, Dunnewolt, Realstar en Veit.

> 1 april 1988

.Na één jaar buitendienst, kreeg ik in de functie van projectleider de verantwoordelijkheid over de bouw en inrichting van twintig, hoofdzakelijk in België gesitueerde, wasserijen

> 1 april 1991

Na vier jaar projectbegeleiding, werd mij de functie 'hoofd technische dienst' aangeboden. Een mooie stap in mijn carrieré welke volop mogelijkheden bood mijn competenties verder uit te breiden. In deze functie communiceerde ik direct met de leiding van gerelateerde machine producenten.

> 1 april 1994

Alweer één april ... trad ik bij 'Spencer Holland' in dienst. Dit concern was onder andere vertegenwoordiger van de merken, Lavatec en Weir.  Het vooruitzicht, om ná twee jaar technisch directeur te worden zou een logische stap zijn in mijn carriére

> 1 april 1996

Precies twee jaar ná de indienstreding bij Spencer Holland, startte ik echter met de eenmanszaak 'Bekkservice International’. Doelstelling is om klanten, rechtstreeks, en op een onafhankelijke manier, te begeleiden bij aanschaf van nieuwe apparatuur van welk merk dan ook. Om zodoende toch aan een compleet ingerichte wasserij te komen. Grote merken als Jensen, Kannegiesser en Lavatec, wilde door overnames van respectievelijk Senking en Passat hun wasserij klanten ook “turnkey” oplossingen aan kunnen bieden.

>

Wilt u meer weten over onze diensten,

heeft u specifieke vragen?

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak

+31 (0)6 53 98 17 99