Consultancy

>

Wat zijn de voordelen:

 

> Meer dan 30 jaar ervaring

> Storingen

> Preventief onderhoud

> Web-shop

> Kennis delen

Bekkservice is gespecialiseerd in het inrichten van industriële textielwasserijen, vanaf 10.000 kg/week tot 850.000 kg/week. Wij zijn onafhankelijk en kunnen complete processen overzien.

> Meer dan 30 jaar ervaring

Door een grote praktische kennis van'oudere' en 'moderne' producten van de toonaangevende machineproducenten kan Bekkservice een onafhankelijk advies geven bij de keuze van de juiste machine of installatie. Wij hebben kennis van wasstraten, drogers, transportsystemen mangelstraten en de bijbehorende intralogistiek, het energie- en waterbeheer. Hierin is dertig jaar kennis opgebouwd.

> Van concept tot inbedrijfstelling

Afhankelijk van de situatie worden wij vanaf het begin bij een nieuwe fabriek betrokken, of tijdens het traject. Bij nieuwbouw kunnen wij adviseren over inrichting, schrijven wij specificaties en adviseren wij over intralogistiek. Maar wij beoordelen ook offertes van aanbieders op relevantie en compleetheid. Bij de begeleiding en realisatie van projecten wordt samengewerkt met een netwerk van gespecialiseerde ondernemingen.

Een combinatie van apparatuur van verschillende merken levert vaak de beste oplossing. Dit betekent dat de diverse machines niet alleen mechanisch en logistiek, maar ook besturingstechnisch met elkaar moeten worden verbonden. Bekkservice heeft hier de nodige ervaring mee opgedaan.

> Water- en energiebeheer

Daarnaast houdt Bekkservice zich bezig met optimalisatie rondom het water- en energiebeheer. Daar zijn al stappen gemaakt, maar zeker bij bedrijven die hun activiteiten gestadig uitbreiden valt daar nog zeker winst te behalen.

> Haalbaarheid en efficiency

Consultancy omvat ook haalbaarheidsstudies en efficiency-onderzoek vooraf. Ook wordt Bekkservice regelmatig gevraagd voor trouble shooting en inspecties achteraf. Daarbij is het soms zelfs noodzakelijk machines te demonteren en problemen op locatie te verhelpen. Directe communicatie met de leverancier en tijdige interventie voorkomen vertraging in het installatieproces.

> Onafhankelijk

Door een grote praktische kennis van de toonaangevende machineproducenten kan Bekkservice een onafhankelijk advies geven bij de keuze van de juiste machine of installatie. Wij vertalen uw wensen naar een optimaal werkend en geautomatiseerd proces

>

Wilt u meer weten over onze diensten,

heeft u specifieke vragen?

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak

+31 (0)6 53 98 17 99