Nieuws

>

Nieuwsfeiten op een rij:

> Subsidie voor filtersysteem

> Optimalisatie tunnelwasher

> Her-inrichting Oostenrijkse wasserij

> Water en energieproject

> Subsidie voor filtersysteem

In samenwerking met onze Oostenrijkse producent kunnen we u een oplossing aanbieden met een filtersysteem, waardoor dagelijks reinigen en ander handelingen tot het verleden behoren. Het filtersysteem kan zowel lokaal, als decentraal worden geimplementeerd.

> Optimalisatie tunnelwasher

Naast het vervangen van de besturing op deze tunnel (zie foto), kan de waterhuishouding worden geoptimaliseerd. Een uniek concept waarbij de rendementen op waterverbruik, hergebruik van water en zeker op het chemische vlak, aanzienlijk zullen stijgen.

> Her-inrichting Oostenrijkse wasserij

Wij adviseren en begeleiden een grote wasserij in Oostenrijk bij het her-inrichten van hun fabriek. Door hergebruik van de bestaande machines, en een aantal nieuwe, en aanpassingen in de logistiek benaderen we het optimum van de rendementen van het machinepark. Gemiddeld ligt het resultaat 20% hoger!

> Water en energieproject België

Het betreft hier een, bestaande, installatie voor het terugwinnen van water en energie. Omwille van uitbreiding van de droogafdeling, verhuizen we deze installatie naar een andere lokatie. Projectbegeleiding en installatie, is ons toebedeeld.

>

Wilt u meer weten over onze diensten,

heeft u specifieke vragen?

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak

+31 (0)6 53 98 17 99